Search
Close this search box.

Z EKSPRESOM NA KONCERT

Na radiu Ekspres skrbimo in želimo, da uživate ob najboljši glasbi, ki jo vrtimo. Z radiem Ekspres pa uživate še na koncertih. Vsak mesec vas namreč peljemo na koncert.

Tudi poslušalci lahko pošljete svoj predlog, na kateri koncert želite. Sporočite nam ga preko spodnjega obrazca. Morda prav vam omogočimo brezplačen koncert za dve osebi, ki ga še dolgo ne boste pozabili.

SEPTEMBRA pa vas popeljemo v 80-a in 90-a! Za vas imamo namreč vstopnice za koncert GUŠTIJA – 40 LET: Moje sanje, moj planet, ki bo 19. SEPTEMBRA V Križankah.
Kdo ne pozna ponarodelega hita Črn tulipan, pa udarnih pesmi kot so Led s severa, Nisem več s tabo, Mala nimfomanka, Rola se, Garbage hip hop, Fenomen, Tattoo in mnoge druge, ki jih je Gušti napisal, ko je kot kitarist skupine Big Foot Mama tresel odre po celotni Sloveniji. Okroglo obletnico delovanja na glasbeni sceni bo ovekovečil s posebnim velikim koncertom z gosti, ki se mu bodo v soboto, 19. septembra, pridružili v legendarnih ljubljanskih Križankah.

Da boste na koncertu lahko prepevali na ves glas, pa imamo za vas še paket bonbonov HALLS, pravzaprav kar 40 paketov Halls Extra strong. Poleg tega, da vam bonboni osvežijo dah, je njihova edinstvena prednost, da učinkovito lajšajo bolečine v grlu in dihanje skozi nos ter pomirjajo kašelj in delujejo kot blag anestetik za grlo. Odlično, kajne!

No, mi smo vas peljali že na koncert Magnifica, Aleksandro smo peljali na koncert Bryana Adamsa, Sandro na Tonyja Cetinskega, Ines je uživala ob glasbi naše mladosti skupine Backstreet Boys, Anja pa je bila z nami v Cankarjevem domu na koncertu ABBA Symphonic. In to še ni vse. Poslušalce smo  dobesedno peljali celo na Dunaj, na koncert Robbieja Williamsa, v Opatijo na Boney M, v Puljsko areno na Duran Duran … ogromno vrhunskih koncertov, ki ste jih in jih še boste doživeli z radiem Ekspres.

Pokrovitelj Ekspres koncertov je

Da boste na koncertih lahko prepevali na ves glas!

 

Halls je ena najbolj znanih blagovnih znamk bonbonov na svetu.
Poleg tega, da osvežijo dah, je njihova edinstvena prednost, da učinkovito lajšajo bolečine v grlu in dihanje skozi nos. Bonboni vsebujejo mentol in evkaliptusovo olje in tako hitro in učinkovito pomagajo prečistiti dihalne poti.
Bonboni Halls pomirjajo kašelj in delujejo kot blag anestetik za grlo. Na voljo so okusi limeta, gozdni sadeži, Extra strong, Mentholyptus in Colors, ki združuje različne okuse v enem pakiranju.

Kam bi šli na koncert?